Despre noi

cateva cuvinte despre noi

receptie_hotel_manolas_grecia
Cazare GRECIA - Hotel MANOLAS, Nei Pori.

Hotelul Manolas va ofera conditii de cazare de calitate la 50m distanta de plaja din Nei Pori, intr-o zona idilica a Greciei, unde muntele Olimp se intalneste cu marea Egee, aducand impreuna frumusetea muntelui si aerul marii. Hotelul este proprietatea familiei Manolas, construit in anii '90 si renovat complet in 2009. Administrarea acestui hotel este facuta de cei doi frati – Christina si Dimitris

Hotelul are 21 spatii de cazare, impartite in 17 camere cu capacitate de cazare de cel putin 3 locuri (un pat matrimonial si un pat de o persoana, care se pot uni) si 4 apartamente. Atat camerele duble cat si apartamentele dispun de baie proprie si mini-bucatarie (chicineta) complet utilata. Hotel Manolas are trei etaje, puteti ajunge la camera sau apartamentul Dvs. cu liftul sau pe scari.

Toate camerele au aer conditionat, televizor, frigider, telefon, uscator de par si seif pentru bunuri de valoare (corespunzatoare unei clasari de 3 stele). Se face curatenie in fiecare zi toate camerele, prosoapele si asternuturile se schimba la cel mult 3 zile, apa calda este furnizata in permanenta cu doua surse de incalzire (centrala termica si panouri solare), cu livrare rapida la robinet, cu temperatura si presiune constante - datorate sistemului modern de circulare si pompare a apei.

Hotel Manolas dispune de un cafe-bar, unde puteti lua micul dejun de tip bufet suedez cu produse proaspete, puteti bea o cafea sau puteti savura o bautura de la bar. Deasemeni va puteti relaxa pe terasa primitoare a hotelului.

In Nei Pori puteti sa va relaxati in deplină siguranta pe plaja cu nisip fin si curat. Puteti deasemeni sa practicati sporturi nautice (JetSki, Ski nautic, parapanta etc.). In plus, puteți vizita castelul din Platamon, vechiul teatru din Dion și frumoasa vale Tempi sau chiar Meteora. Deasemeni, va recomandam sa vizitati satele traditionale vechiul Pori sau vechiul Panteleimon, aflate la poalele verzi ale muntelui Olimp, unde puteti gasi foarte multe taverne traditionale grecesti intr-o atmosfera idilica si foarte linistita.

Ce va oferim

1
O atmosfera primitoare

Suntem intotdeauna primitori cu oaspetii hotelului, multi dintre acestia au devenit in timp prietenii nostri. Va invitam sa ne deveniti prieteni.

2
Camere spatioase si curate

Toate camerele au un pat dublu si un pat simplu, iar in cazul in care aveti nevoie de un loc in plus, fotoliul din camera se poate transforma in pat. Prin urmare, camerele noastre pot gazdui cu usurinta familii de pana la doi adulti si doi copii, fara a plati nimic in plus.

3
Asistenta in orice privinta

Aveti nevoie de o recomandare pentru pranz sau cina? De indrumare pentru a vizita imprejurimile sau de a ajunge la aeroport? De o vulcanizare? Va ajutam, cu mare placere!

familia noastra

  • Dimitris Manolas

    Dimitris este managerul hotelului - el are in grija hotelul pe tot parcursul anului, chiar si iarna cand hotelul este inchis.…

  • Christina Manola

    Christina este profesor de scoala generala. In vacante, lucreaza la hotel - ea este, deasemeni, cea care raspunde la mailuri pe…