Parerile clientilor

Am descoperit acest hotel intamplator, prin Agentia Christian Tour din Bucuresti. A fost dragoste la prima vedere. M-au fascinat, designul modern al cladirii, curatenia desavarsita din interior si exterior si nu in ultimul rand caldura cu care am fost primiti de cei doi frati care au hotelul: Christina si Dmitris Manolas. Tot timpul cu zambetul pe buze, dornici sa-ti indeplineasca orice dorinta la orice ora. Curatenia desavarsita, ca de farmacie aproape ca te face sa pasesti cu mila pentru a nu muradari acolo unde pasesti. Linistea este desavarsita, nu auzi harmalaie, muzici si tipetele colocatarilor. Ne-am asimtit excelent, rasfatati in aceasta locatie si am plecat cu convingerea ca vom reveni negresit fie la toamna daca nu, vara viitoare cu siguranta. Il recomand cu mana pe inima, nu veti regreta daca veti alege sa veniti aici.

Gabi Andreias,

Este situat la 5 minute de plaja..este curat.. frumos.. primitor... intim... am petrecut 3 concedii unul dupa altul aici impreuna cu copii! Il recomand cu drag ! Aici o sa gasiti si indrumare daca doriti sunt foarte amabili si prietenosi! Am fost foarte multumiti atat de conditii cat si de primire si sedere!

Ana Maria Hanganu, Romania

Am fost în multe locuri în Grecia, mai mult sau mai puțin interesante. Având un copil mic, am căutat un loc unde copiii să se simtă cât mai bine. Așa am găsit Nei Pori. Am fost foarte impresionați, de tot ce am văzut în zonă. Plaja lată cu nisip fin, alei de promenadă cu locuri de mâncat la tot pasul, parc de distracții, locuri de joacă, locuri de vizitat în apropiere, seri și nopți fără muzică asurzitoare de la diferite cluburi și baruri, care oricum sunt foarte puține (stațiunea fiind recomandată familiilor cu copii sau celor care caută liniște la mare), totul a contribuit la rețeta vacanței perfecte pentru noi. După ce am ajuns la Hotel Manolas și i-am cunoscut pe cei ce au grijă de el, am vazut  că profesionalismul desăvârșit este dublat și de un bun simț deosebit, am fost cuceriți definitiv. De aceea, chiar dacă poate suna ciudat pentru unii, de mulți ani, în familia noastră, vacanța de vară este sinonimă cu Nei Pori la Hotel Manolas.

Familia Pop, Timisoara, Romania

HOTEL MANOLAS un loc perfect pentru a petrece concediul. Serviciile sunt exceptionale, personalul foarte ospitalier, un loc foarte curat, aproape de plaja.... 4 sejururi consecutive stau marturie la cele afirmate. Un loc unde te intorci cu drag.

Felicitari Hotel Manolas pentru TOT!

Felix, Oana si Maximus , Arad, Romania