Hotel Manolas Nei Pori Grecia – Protocol COVID-19

Hotelul Manolas din Nei Pori a intocmit un protocol in conformitate cu prevederile Ministerului Turismului elen, personalul fiind dotat si instruit in consecinta. Din acest motiv unele servicii difera de cele de anul trecut, cum ar fi modul de servire al micului dejun, curatenia, serviciul in camera (room service), etc. De asemenea, ora de check-in si check-out trebuie sa fie diferita, astfel: Check-in dupa ora 15:00, check-out pana la ora 11:00. Hotelul colaboreaza cu un medic certificat care va putea evalua corect potentialele cazuri COVID-19.

Toate afacerile din Nei Pori respectă măsurile guvernamentale împotriva COVID-19. Există o distanță care trebuie păstrată între mesele de la restaurante și între umbrele de pe plajă, firmele sunt obligate să curețe mai des și să dezinfecteze suprafețele care sunt atinse de clienti în mod obișnuit și personalul este instruit pentru a putea gestiona corect situația. Vei găsi soluții dezinfectante oriunde mergeti și, desigur, există medici instruiți special pentru COVID-19 și care îi pot ajuta pe turiști.

Atasam deasemeni si linkul catre pagina ministerului elen de turism referitoare la protocolul ce trebuie urmat de catre afacerile din domeniul turismului (pagina in engleza) – click aici

Link oficial al Uniunii Europene in limba română, pagina Redeschide Europa (Re-openEU) - GRECIA - click aici

Greece - Safe Card COVID-19CORONAVIRUS Safe Card Greece

No Comments Yet.

Leave a comment