Pentru a 3-a oara in Grecia si a doua oara in Nei Pori am decis initial sa ne cazam la un hotel cu demipensiune si apoi, cu 2 saptamani inainte de plecare, am observat pe booking ca Hotel Manolas avea 2 camere libere (noi fiind 2 cupluri) si cum raportul calitate/pret ni s-a parut peste ceea ce alesesem noi cu demipensiune + am preferat sa nu fim totusi conditionati de mese, am decis sa ne cazam aici.

Am ajuns la hotel in jurul orei 16, dupa un drum ce a durat 12 ore (am folosit ruta Makaza si ne-am ratacit) si am fost intampinati de Christina, o fiinta zambitoare si foarte amabila, a carei engleza depasea cu mult ce am intalnit in trecut in Grecia. Camerele erau gata cand am ajuns, asa ca ne-am cazat imediat. Primul lucru care m-a surprins a fost ca, desi avea 3 etaje, hotelul dispune de un lift modern, mare si care, desi noi eram cazati la et 1 s-a dovedit foarte util pentru geamantanul imens pe care il aveam noi.

Camerele foarte curate, spatioase, dotate cu TV (micut, dar nu ne-a interesat decat intr-o seara cand a fost meci de fotbal Romania - Grecia :)), telefon (era util ca sunam de la o camera la alta) si ce am apreciat a fost faptul ca existau multe prize si puteam incarca simultan 2 telefoane, un laptop, un aparat foto si mai ramanea si loc pt un uscator de par. Internetul a functionat foarte bine, existau 2 routere: unul pt parter si etajul 1 si unul pt etajele superioare (aveam parola pentru ambele).

Noi am cerut camere duble si am nimerit, fara vreun cost suplimentar o camera dubla si una tripla (1 pat double + 1 single).

Fiecare camera avea in dotare draperii + plase pentru tantari (in plus fiecare camera avea in sertar cate un aparat antitantari). Pe langa acestea balcoanele erau dotate cu marchiza care putea fi ridicata sau lasata in jos dupa bunul plac. Data fiind pozitionarea camerelor noi nu am avut nevoie sa dam marchiza jos si nici sa tragem draperiile.

In fiecare balcon exista un uscator de rufe + o masa si 4 scaune.

Chicineta era dotata sumar, cateva pahare si cateva cani ,,farfurii si tacamuri, un ibric si o tigaie mica (suficient pentru cafea dimineata din punctul nostru de vedere).

Desi pe usa scria ca se face curatenie zilnic iar cearceafurile si prosoapele se schimba la 2-3 zile, menajera venea zilnic, doar cand stia de la receptie ca suntem plecati, s-au schimbat zilnic atat prosoapele cat si asternuturile, iar la baie nu ni s-a intamplat niciodata sa ne lipseasca ceva. In plus, hotelul ne lasa zilnic cate un cearceaf extra pt plaja.

La parter hotelul are o mica gelaterie si un mic bar cu preturi foarte ok, deschis pana aproape de miezul noptii dar care nu era galagios si nu deranja cu nimic (chiar a fost amuzant sa vedem la meciul Romania - Grecia suporteri din ambele parti uitandu-se impreuna la meci). Desi hotelul este la 50m de plaja, dat fiind ca in diagonala era parcurs in curs de amenajare, putem spune ca am avut si un pic de sea view :). A si un lucru ce mi-a placut: spre deosebire de alte hoteluri care ofereau un banal furtun pt curatarea dupa venirea de la plaja, aici era amenajat un dus extern foarte dragut. Langa acesta, in curte (ma rog impropriu spus pt ca nu exista gard& poarta, langa masina lui Dimitris (fratele Christinei si co-proprietar al hotelului) exista un loc pentru "parcarea" obiectelor de plaja: colaci, saltele etc. Desi in prima zi am avut dubii, vazand ca totusi nu se intampla nimic, ne-am obisnuit sa ne lasam si noi acolo saltelele & restul.

Per ansamblu: cea mai buna cazare de pana acum din Grecia, m-as intoarce oricand cu placere si sper ca anul acesta sa reusim sa ajungem macar 2 nopti si acolo.

codryna © amfostacolo.ro,